> Particulier > Aanbod > Voordrachten

Kruiden Claus op facebook

Kruiden Claus Kruiden Claus Kruiden Claus

 

Aanbod - Voordrachten

Geniet van een boeiende uiteenzetting over kruiden, vergeten groenten en meer.

Wil je als vereniging, school, organisatie… een vormingsactiviteit geven dan kan je eveneens bij ons terecht. Christian Claus is professioneel kruidenkweker, zaakvoerder van Kruiden Claus en docent aan de Syntra voor de opleiding Herborist.

Hij is één van de eerste en grootste kruidenkwekers van België, hij deelt graag zijn kennis en kunde en weet jong en oud te entertainen met leuke en interessante anekdotes over kruiden.

Elke voordracht is een boeiende uiteenzetting over het kweken, gebruiken en verzorgen van kruiden en vergeten groenten. Steeds met aandacht voor de seizoenen en de huidige trends.

De voordracht kan gegeven worden in het dorp of de stad waar de vereniging gevestigd is of kan doorgaan in de orangerie op de kruidenkwekerij.

Voordrachten worden steeds op maat uitgewerkt met oog en aandacht voor de wensen van de klant. Volgende elementen kunnen aan bod komen:

Duurtijd: circa 1,5u
Prijs: €300* + €0,45/km verplaatsingskosten

*prijs geldig voor voordrachten binnen een straal van 100km rond Kruishoutem, buiten de straal van 100km bedraagt de prijs voor een voordracht €325 + €0,45/km verplaatsingskosten.

Neem tijdig contact met ons op om de datum en inhoud van de voordracht te bespreken.

Stuur ons een mailtje