> Particulier > Home

Kruiden Claus op facebook

Kruiden Claus Kruiden Claus Kruiden Claus Kruiden Claus Kruiden Claus Kruiden Claus Kruiden Claus

De lekkerste keukenkruiden kweek je zelf         Meer...

Ananasmunt Mentha suaveolens Variegata         Meer...

Basilicum Magic White Ocimum basilicum Magic white         Meer...

Chinese bieslook Allium tuberosum         Meer...

Goudsbloem Calendula officinalis         Meer...

Honingverbena Lippia Dulcis         Meer...

Zeevenkel Crithmum maritimum         Meer...

Openingsuren

Kruidenkwekerij Claus

Gepassioneerd door kruiden sinds 1900

Kruiden zijn een geschenk van de natuur net zoals groenten, fruit en bloemen. Sinds 1900 weet dit familiebedrijf de bijzondere waarde van kruiden te waarderen. Onder stimulans van vele belangstellenden is het kweken van kruiden uitgegroeid tot een ware passie.

We zijn het meest gespecialiseerd in het kweken van culinaire keukenkruiden. Daarnaast bieden we ook kruiden aan die de gezondheid ondersteunen. Bovendien krijgt ook het decoratieve accent de nodige aandacht. Kruiden met een decoratieve waarde zijn dan ook ruim in ons assortiment aanwezig.

Naast een groot assortiment kruiden kan je bij ons ook terecht voor een uniek aanbod ‘vergeten groenten’: van aardpeer over crosne tot mierikswortel en zeekool; maak kennis met ons volledig assortiment en herontdek deze verrassend onbekende groentensoorten.

Laat je verder verleiden door onze selectie zeldzame aardbeirassen: Ananasaardbei, Framboosaardbei , ‘Mara des bois’-aardbei en de sympathieke bosaardbeitjes in rood, wit en geel.

Geniet ook van de heerlijke geurgeraniums: dé natuurlijke luchtverfrisser bij uitstek.

Van oudsher richten wij ons tot de groothandel in binnen en –buitenland, tuincentra, marktkramers, de betere groentewinkel en de speciaalzaak.

Sinds enkele jaren hebben we op vraag van de individuele kruidenliefhebber een aanbod (dus kleinhandel) uitgewerkt.

We heten u van harte welkom en nodigen u uit om met ons die passie te delen. Wij wensen u alvast het genoegen om de geuren, de kleuren en vooral de fijne aroma’s van kruiden te leren ontdekken.

De Familie Claus