Beerstraat 1 – 9770 Kruisem

+32 (0)498 10 67 33 Voorraad

Kruiden kweken koken

Kruiden kweken koken

Alles over keukenkruiden en hoe ze te verwerken in heerlijke gerechten

Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun kruiden halen op de kwekerij.
Christian en Lode Claus, 3de en 4de generatie kruidenkwekers, vertellen je in dit boek alles over de teelt, de verzorging, het oogsten en het bewaren van 36 bekende en minder bekende keukenkruiden. Ze delen tips & tricks om deze smaakmakers te combineren met andere ingrediënten in een verfijnde, maar toegankelijke keuken.

Chefkok Michiel Van Colenberghe verwerkt de kruiden in een 40-tal overheerlijke gerechten.

Te koop op de kwekerij: €25 + 2 gratis plantjes (P9) naar keuze

Ontdek onze andere boeken