Een demoworkshop* waar tal van (on)bekende kruiden, vergeten groenten en eetbare bloemen aan bod komen: in de orangerie word je culinair verwend met kruidige tapas (bediening aan tafel). Terwijl Lieve de hapjes bereidt, geeft Lode enkele tips & tricks over de gebruikte kruiden en eetbare bloemen. Steel met je ogen en ga thuis zelf aan de slag.
*Lieve demonstreert hoe je verfijnde bereidingen maakt en deelt haar tips & tricks om hapjes en tapjes culinair op te waarderen met kruiden; Je gaat dus zelf niet aan de slag, maar volgt als het ware een live kooksessie.
Mogelijke thema's:
Merk op: deze workshops worden aangeboden op aanvraag (vanaf 15 persoen) of via individuele inschrijving op de vastgelegde data (data worden kenbaar gemaakt via facebook - instagram - nieuwsbrief - website)
VOLGENDE WORKSHOP voor individuele inschrijving;
02/10/2024 - 19u30-21u30 - 'Indian Summer' - €50pp - inschrijven verplicht via info@kruidenclaus.be
Privacy policy | Cookies | Copyright 2024 © Kruiden Claus - Designed by Simon Martens